+355 69 60 44 707 info@ags.al

SHERBIME TE TJERA TE BIZNESIT “AGS”

Ags me shumë vite përvojë tani është një emër me një mesazh të qartë në tregun e Shqipërisë: përkushtim dhe kapacitet për cilësi dhe siguri maksimale në çdo shërbim të ofruar. Ags është e specializuar në shërbimin profesional të lavanderi hotelerisë, pastrimit dhe gjelbërimit. Me stafin e kualifikuar, me kujdesin për detajet e vogla të çdo procesi, të certifikuar me standartet më të larta të cilësisë dhe sigurisë, me investime të vazhdueshme për inovacionet më të fundit teknologjike, A.G.S rritet çdo ditë me punë dhe pasion.

                      Më poshtë janë shërbimet e tjera të ofruara nga AGS: Lavatories and Cleaning, Greening, Katering.

 

SHËRBIMI LAVANTERISE

Kompania ofron këtë shërbim për sasi të vogla dhe të mëdha.

SHERBIMI GJELBERIMIT

AGS siguron gjelbërimin e mjedisit tuaj

Button Text

SHERBIMI KATERINGUT

Ne sjellim një shërbim restorant cilësor ku ti je

Button Text

Përgjegjësitë

Jemi të përkushtuar për arritjen e qëllimeve tona nëpërmjet bashkëpunimit dhe praktikave të tjera të përgjegjësisë sociale.

Produkte

Ne jemi të angazhuar për të bërë më shumë për punonjësit tanë, klientët tanë dhe komunitetin që shërbejmë çdo ditë.

RRETH NESH

Agroindustria është një nga sektorët më të bukur, por gjithashtu një sektor shumë i vështirë për t’u menaxhuar. Ndërmarrja Ndërkombëtare Agroal u krijua në vitin 2015, si një partneritet midis znj. Alma Tafani dhe Klara Buda, me qëllim kryesor të prodhimit të brendshëm të qumështit në cilësinë e vërtetë të qumështit, sipas standardeve evropiane dhe kushteve të sigurisë evropiane. Inovacioni i kompanisë në treg është diversiteti i produkteve natyrore dhe aromatizuese të qumështit, standardet e prodhimit dhe paketimit të UHT-së, falë një teknologjie të avancuar Tetra Pak. Produktet u prezantuan për herë të parë në tregun shqiptar në gusht 2015, për të sjellë një shportë prej 8 produkteve me produktet dhe nënproduktet e qumështit deri në fund të vitit 2015.

Që nga viti 2006 ne kemi zbatuar HACCP (sistemin e menaxhimit të sigurisë ushqimore). Një ushqim dhe ushqim bio, origjina e të cilit është e njohur në momentin që prodhohet deri sa të arrijë në tryezën e konsumatorëve.

A.G.S lavanderi është një udhëheqës për shumë vite në këtë industri, duke investuar në makineri moderne të teknologjisë, duke përdorur materiale tekstili cilësore, detergjente ekologjike dhe zhvillimin e trajnimit të personelit.

A.G.S ofron shërbimin e pastrimit profesional në vendet tuaja. Përvoja e disa viteve, stafi i specializuar, duke përdorur detergjente ekologjike dhe përdorimin e teknologjive më të fundit të pastrimit, bën “AGS Cleaning” më të mirën që mund të gjeni.

A.G.S ofron gjelbërim të ambienteve tuaja për t’i kthyer ato në vende të këndshme që i japin qetësi dhe kënaqësi. Ekspertët tanë janë të specializuar dhe të licencuar në vlerësim dhe auditim mjedisor.

Event Photo

Event Photo

Kompania jonë është e orientuar fort drejt klientit, partnerëve dhe kënaqësisë dhe kredibilitetit të punonjësve. Prandaj, është në besimin tonë se vetëm konsumatorët besnikë mund të sigurojnë vite të suksesit të kompanisë.
Gallery

Gallery

Ne sigurohemi që shërbimet tona janë të garantuara dhe të cilësisë, sipas standardeve ndërkombëtare dhe standardeve të higjienës higjienike, duke iu përgjigjur kërkesave të klientëve, kudo dhe në çdo kohë.

+355 69 60 44 707

Rruga “Beqir Luga”, Nd3, Zyra1, Tiranë / Shqipëri

info@ags.al

PARTNERËT TANË

Gala Latte

Qumështi i pasterizuar brenda standardeve të kërkuara, të kualitetit të lartë.

Agna Group

Një kompani shqiptare që merret me prodhimin e pijeve, importin dhe eksportin e produkteve ushqimore dhe marketingun.

Dua Uht Milk

Qumështi i pasterizuar brenda standardeve të kërkuara, të kualitetit të lartë.