+355 69 70 21 340 info@ags.al
Sherbimi Katering

Sherbimi Katering

CILËSI DHE SIGURIM MAKSIMALE – KJO ËSHTË OFERTA JONË ! Ne ofrojmë : – një menu shumë të pasur me gatime dhe paketa me shumëllojshmëri kombinimesh -një dietë të balancuar dhe të shëndetshme -menu të personalizuara në varësi të moshës, peshës, gjatësisë dhe...
Sherbimi Lavanderi

Sherbimi Lavanderi

JU DUHET PASTËRTI DHE JU DUHET SHPEJT ? JU DUHET AGS ! AGS ofron shërbimin profesional të lavanderisë për spitale, hotele, restorante dhe çdo konsumator tjetër, për sasi të vogla dhe të mëdha. “AGS Lavanderi” është lider prej shumë vitesh në këtë industri,...
Sherbimi Gjelberim

Sherbimi Gjelberim

NËSE ZGJIDHNI AGS KENI ZGJEDHUR NJË AMBIENT TË GJELBËR DHE TË QESHUR ! AGS ofron gjelbërimin e ambienteve tuaja, për ti shndërruar ato në vende të këndshme, që dhurojnë qetësi dhe kënaqësi. Ne kryejme projektimin dhe mirëmbajtjen e gjelbërimit nëpër qytete, spitale...
Sherbimi Pastrimit

Sherbimi Pastrimit

Me shërbimin e pastrimit të A G S PASTRIM, ju fitoni për pak kohë higjenizimin e ambienteve tuaja.A G S PASTRIM e njeh mirë rëndësinë e një mjedisi të pastër, të sigurtë dhe të shëndetshëm. Stafi ynë i mirë-kualifikuar është i fokusuar dhe i angazhuar për të krijuar...