+355 69 70 21 340 info@ags.al

Përmirësojeni mëngjesin tuaj klasik me shijen e pazëvëndësueshme të hirrës, e cila është e pasur me baktere të mira. Përdoreni këtë pjatë për të plotësuar me 20% nevojat ditore me potassium; një elektrolit  esencial për balancimin e lëngut brëndaqelizor dhe rregullimin e presionit arterial.

Përbërsit:

55 gr cereal me grurë integral

120 ml hirrë djathi

1 banane

7 gr fara liri

I bashkojmë të gjithë përbërsit e mësipërm në një enë.

Një racion i tillë përmban 372 Kcal, 6 gr yndyrë, 1.1 gr yndyrna të saturuara, 0 mg kolesterol, 78 gr karbohidrate, 15 gr proteina, 196 mg sodium, 18 gr fibra.

Burimi: Probiotic and prebiotic recipes for health- Tracy Olgeaty Gensler, M.S, R.D