+355 69 70 21 340 info@ags.al

Evente

Kompania Ags tani është një kompani e madhe dhe e unifikuar që bën të mundur që të ofrojë një gamë të gjerë shërbimesh për konsumatorët. Prioriteti i saj është prodhimi dhe tregtimi i produkteve të qumështit, dhe më pas, me shërbime si: Katering, Greening, Cleaning, Lawnmower. Ne jemi këtu për të ndihmuar në lehtësimin e jetës suaj të përditshme.

Bëhu pjesë e promovimeve tona!

Ags Durres

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent et facilisis orci. In aliquet metus a leo sollicitudin, vitae suscipit lorem aliquet. Praesent pretium accumsan tellus at scelerisque. Morbi lobortis risus eu neque rhoncus, eget malesuada nisl tincidunt. Sed dignissim velit in mattis feugiat.

Promocioni i qumeshtit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent et facilisis orci. In aliquet metus a leo sollicitudin, vitae suscipit lorem aliquet. Praesent pretium accumsan tellus at scelerisque. Morbi lobortis risus eu neque rhoncus, eget malesuada nisl tincidunt. Sed dignissim velit in mattis feugiat.


Spitali Ushtarak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent et facilisis orci. In aliquet metus a leo sollicitudin, vitae suscipit lorem aliquet. Praesent pretium accumsan tellus at scelerisque. Morbi lobortis risus eu neque rhoncus, eget malesuada nisl tincidunt. Sed dignissim velit in mattis feugiat.

Gjelberimi i Spitalit Ushtarak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent et facilisis orci. In aliquet metus a leo sollicitudin, vitae suscipit lorem aliquet. Praesent pretium accumsan tellus at scelerisque. Morbi lobortis risus eu neque rhoncus, eget malesuada nisl tincidunt. Sed dignissim velit in mattis feugiat.


Qumeshti Ambla

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent et facilisis orci. In aliquet metus a leo sollicitudin, vitae suscipit lorem aliquet. Praesent pretium accumsan tellus at scelerisque. Morbi lobortis risus eu neque rhoncus, eget malesuada nisl tincidunt. Sed dignissim velit in mattis feugiat.

Qumeshti Ambla

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent et facilisis orci. In aliquet metus a leo sollicitudin, vitae suscipit lorem aliquet. Praesent pretium accumsan tellus at scelerisque. Morbi lobortis risus eu neque rhoncus, eget malesuada nisl tincidunt. Sed dignissim velit in mattis feugiat.