Menuja Kryesore

A.G.S Fizioterapi, Estetike & Spa

Mirësevini në Dimension SPA!

Një botë ku bukuria e brendshme dhe e jashtme janë në harmoni. Një kënaqesi për trupin dhe shpirtin, një perandori për tëgjitha shqisat! Një kënaqesi për trupin dhe shpirtin, një perandori për tëgjitha shqisat! Ne i përkushtohemi mirëqenies së trupit dhe nxisim bukurinë e shëndetshme.

 Dimension SPA mundëson trajtime që i shërbejne shëndetit të mendjes dhe ë trupit. Nëse dëshironi një pamje të re dhe një përteritje të plotë të trupit tuaj, Dimension SPA është thjesht më konkurruese në Tiranë, duke ofruar shërbime si:

 -    Fizioterapi (Reumatologji, Ortopedi & Trauma)

 -    SPA (Trajtime trupi Hamam,SPA,Masazhe dhe terapi relaksuese)

 -    Trajtime Estetike (Trajtime fytyre,Manikyr,Pedikyr etj...)