+355 69 70 21 340 info@ags.al

SHERBIMET E TJERA TE KOMPANISE “Ags”

Agro-industria është një nga sektorët më të mirë, por më të vështirë për t’u menaxhuar. Ideja për të investuar në një kompani prodhuese të produkteve të qumështit, më vonë i riemëruar AgroaAl International, ka lindur si një iniciativë e mirë dhe bashkëpunim midis zonjës Ama Tafani dhe zonjës Ama Tafani. Klara Buda, dy profesionistë në fushat e tyre të sipërmarrjes.

Më poshtë janë tre shërbimet e ofruara nga AGS: Lavatories and Cleaning, Greening, Katering.

SHËRBIMI I LAVANTERISE

Kompania ofron këtë shërbim për sasi të vogla dhe të mëdha.

SHERBIMI I GJELBERIMIT

AGS siguron gjelbërimin e mjedisit tuaj

Button Text

SHERBIMI I KATERINGUT

Ne sjellim një shërbim restorant cilësor aty ku jeni ju

Button Text

Përgjegjësitë

Jemi të përkushtuar për arritjen e qëllimeve tona nëpërmjet bashkëpunimit dhe praktikave të tjera të përgjegjësisë sociale.

Produkte

Ne jemi të angazhuar për të bërë më shumë për punonjësit tanë, klientët tanë dhe komunitetin që shërbejmë çdo ditë.

RRETH NESH

Agroindustria është një nga sektorët më të bukur, por gjithashtu një sektor shumë i vështirë për t’u menaxhuar. Ndërmarrja Ndërkombëtare AgroAl është themeluar në vitin 2015, si një partneritet midis zonjës Tafani dhe Znj. Buda, me qëllim kryesor të sjelljes së prodhimit vendor të qumështit, me cilësinë e vërtetë të qumështit, sipas standardeve evropiane dhe kushteve të sigurisë evropiane. Risi që sjell kjo kompani në treg është shumëllojshmëria e produkteve të qumështit natyrore dhe aromatizuese, standardet e prodhimit dhe paketimit të UHT-së, falë një teknologjie shumë të avancuar Tetra Pak. Produktet u prezantuan për herë të parë në tregun shqiptar në gusht 2015, për të sjellë në fund të vitit 2015 një shportë prej 8 produkteve me prodhime dhe nënprodukte qumështi.

Event Photo

Event Photo


Kompania jonë është fort e orientuar drejt klientit, partnerëve dhe kënaqësisë dhe besueshmërisë së punonjësve. Prandaj, është në besimin tonë se vetëm klientët besnikë mund të sigurojnë vitet e suksesit të kompanisë.
Gallery

Gallery


Ne sigurohemi që shërbimet tona janë të garantuara dhe cilësore, sipas standardeve ndërkombëtare dhe standardeve të higjienës higjienike, duke iu përgjigjur kërkesave të konsumatorëve, kudo dhe në çdo kohë.

+355 69 70 21 340

Rruga “Beqir Luga” , Nd3 , Zyra1 , Tirane /Albania

info@ags.al

PARTNERET TANE

Gala Latte

Qumështi i pasterizuar brenda standardeve të kërkuara, dhe me cilësi të lartë.

Agna Group

Një kompani shqiptare që merret me prodhimin e pijeve, import-eksportit të produkteve ushqimore dhe marketingut.

Dua Uht Milk

This is the blurb description field.
You should probably change it.