+355 69 70 21 340 info@ags.al

Boronicat janë të pasura me fibra, që ndihmojnë në mbajtjen e një koloni të shëndetshëm dhe të pasur me antioksidant.

Përbërsit:

170 gr kos me yndyrë të reduktuar

30 gr boronica të thata

40 gr cereal me grurë integral

7 gr fara liri

Pak mente te freskët

Në një enë të përshtatshme I miksojmë të gjithë përbërsit e mësipërm

Kjo pjatë përmban: 458 Kcal, 6 gr yndyrë, 1.5 gr yndyrna të saturuara, 7 mg kolesterol, 99 gr karbohidrate, 14 gr proteina, 300 mg sodium, 18 gr fibra.