+355 69 70 21 340 info@ags.al

Mjalti i luleve përmban fibra, të cilat ushqejnë bakteret dhe plotësojnë nevojat me vitamin C. Vitamina C ndihmon në mbajtjen e enëve të gjakut të shëndetshme dhe bën absorbimin e folateve dhe të hekurit.

Përbërsit:

115 gr kos natyre “zepa”  me yndyrë të reduktuar

100  gr mjalte lulesh/ hoje me mjalte lulesh

5 gr fara liri

Një porcion i tillë përmban 198 Kcal, 4 gr yndyrë, 1.7 gr yndyrna të saturuara, 10 mg kolesterol, 36 gr karbohidrate, 7 gr proteina, 103 mg sodium, 2.7 gr fibra

Burimi: Probiotic and prebiotic recipes for health- Tracy Olgeaty Gensler, M.S, R.D