+355 69 70 21 340 info@ags.al

Puna jonë dhe inovacione të reja të “Ags”

Qëllimi ynë i vetëm dhe kryesor është kënaqësia dhe besimi i klientëve, partnerëve dhe punonjësve tanë.

Ne jemi krenar të sigurojmë produkte me cilësi të lartë duke rritur biznesin tonë në një mënyrë të përgjegjshme dhe të kujdesshme ndaj mjedisit. Ne jemi të përkushtuar që të bëjmë më shumë për punonjësit tanë, klientët tanë dhe komunitetin që shërbejmë çdo ditë. Në një mjedis shoqëror të rritjes së dinamikës dhe sfidave të përditshme, është vizioni i kompanisë tonë që vetëm konsumatorët besnikë mund të garantojnë vite të njëpasnjëshme. Kompania jonë është ndërtuar në bazë të llogaridhënies. Përmes risive inovative dhe investimeve në teknologji, ne kemi arritur një avantazh konkurrues në treg. Ne sigurohemi që shërbimet tona janë të garantuara dhe të cilësisë, sipas standardeve ndërkombëtare dhe standardeve të kanalizimeve, duke iu përgjigjur kërkesave të klientëve, kudo dhe në çdo kohë.

Certifikatat


Fabrika e qumështit vepron në kuadrin ligjor dhe kuadrin rregullator në fuqi të miratuar nga autoritetet mbikëqyrëse dhe rregullatore për të siguruar cilësinë dhe sigurinë e produkteve të ofruara për konsumatorin. Ne jemi duke punuar me industrinë për të përshpejtuar novacionin përmes kërkimit shkencor që do të ndikojë drejtpërdrejt në cilësinë dhe përmirësimin e: qumështit dhe nënprodukteve të tij, si dhe teknologjinë e përpunimit të tyre. Ne përdorim teknologji të avancuar dhe moderne për sigurinë afatgjatë, kështu që produktet tona janë zgjedhja e parë e çdo konsumatori çdo ditë.
Shih çertifikatat tona më poshtë: