+355 69 70 21 340 info@ags.al

Përbërsit:

115 gr rikota

55 gr mjedër e freskët

1 pite

Bashkojmë fillimisht rikotën me mjedrën dhe me ndihmën e një luge mbushim piten e pjekur më parë

Një racion i tillë përmban 284 Kcal, 3 gr yndyrë, 1 gr yndyrna të saturuara, 5 mg kolesterol, 46 gr karbohidrate, 21 gr proteina, 800 mg sodium, 9 gr fibra.

Burimi: Probiotic and prebiotic recipes for health- Tracy Olgeaty Gensler, M.S, R.D