+355 69 70 21 340 info@ags.al
SONY DSC

SONY DSC

NËSE ZGJIDHNI AGS KENI ZGJEDHUR NJË AMBIENT TË GJELBËR DHE TË QESHUR !

AGS ofron gjelbërimin e ambienteve tuaja, për ti shndërruar ato në vende të këndshme, që dhurojnë qetësi dhe kënaqësi. Ne kryejme projektimin dhe mirëmbajtjen e gjelbërimit nëpër qytete, spitale dhe çdo ent tjetë publik dhe privat
Duke punuar së bashku me klientët tanë ne planifikojmë gjelbërimin në përshtatje me terrenin dhe preferencat e klientit.
Arsyeja kryesore pse ne sugjerojmë AGS si më të mirin e gjelbërimit, është se ne punojmë me inxhinjerët më të mirë të mjedisit.