+355 69 70 21 340 info@ags.al

_MG_4691

CILËSI DHE SIGURIM MAKSIMALE – KJO ËSHTË OFERTA JONË !

Ne ofrojmë :
– një menu shumë të pasur me gatime dhe paketa me shumëllojshmëri kombinimesh
-një dietë të balancuar dhe të shëndetshme
-menu të personalizuara në varësi të moshës, peshës, gjatësisë dhe stilit të jetës
-një ushqim të sigurtë dhe bio, orgjina e të cilt njihet, që nga momenti i prodhimit deri në momentin që arrin në tavolinën e konsumatorit
-një ushqim të shëndetshëm, të gatuar sipas standarteve;konform të gjitha rregullave të higjenës dhe sanitetit, me një shërbim cilësor dhe të çertifikuar
-ne ndodhemi kudo ku konsumatori është.