+355 69 70 21 340 info@ags.al

_MG_3625

JU DUHET PASTËRTI DHE JU DUHET SHPEJT ? JU DUHET AGS !
AGS ofron shërbimin profesional të lavanderisë për spitale, hotele, restorante dhe çdo konsumator tjetër, për sasi të vogla dhe të mëdha.
“AGS Lavanderi” është lider prej shumë vitesh në këtë industri, duke investuar në makineritë e teknologjisë më moderne, me përdorimin e materialeve tekstle cilësore, detergjentët ekologjikë dhe zhvillimin e trajnimeve të vazhdueshme të personelit.